GENETTA

GET UP.

GENETTA-KIIPEÄMISVARUSTEET:

TURVALLINEN JA TEHOKAS TAPA KIIVETÄ JA TYÖSKENNELLÄ TOLPASSA

Genetta on monikäyttöinen kiipeilykenkä, joka on ergonominen, vaivaton ja turvallinen.

MONTA MATERIAALIA,
YKSI GENETTA

Puu

Metallitolppa

Painekyllästetty puu

Komposiittitolppa

GENETTA KÄYTÄNNÖSSÄ

Katso, miten Genetta toimii käytännössä ja tekee kiipeämisestä helpompaa ja turvallisempaa!

Genetta on turvallinen, ergonominen ja nopea tapa kiivetä puu-, metalli- tai komposiittipylvääseen tai elävään puuhun. Genetta-kiipeämiskenkä on kahdeksan vuoden tuotekehittelyn ja lukemattomien testiversioiden jalostama ammattilaisten työkalu, jossa on ajateltu käyttäjää ensin. Viimeistelty muotoilu ja tarkkaan valitut materiaalit muodostavat kokonaisuuden, jossa käytettävyys ja kestävyys on viety huippuunsa.

Visio

Meille tärkeimpiä asioita ovat turvallisuus ja tuotteen käytettävyys. Siksi Genetta-kiipeämiskenkien jalkaan laittaminen ja käyttö on nopeaa ja yksinkertaista oppia. Genettan avulla pylväässä työskentely on turvallisempaa ja ergonomisempaa. Näin voimme vähentää kiipeämiseen liittyviä vahinkoja ja onnettomuuksia.

KÄYTTÄJÄT

Jokainen tolppaan noussut tietää, miten haastavaa ja kuormittavaa se on pitkälläkin kokemuksella. Genetta tekee pylvääseen noususta merkittävästi helpompaa. Yhdessä Genetta-kenkien ja turvavälineiden kanssa, voit työskennellä kahdella kädellä ja ylläpitää ergonomista työasentoa ylhäällä pylväässä. Pidemmältä matkalta tuettu jalka ja normaali seisonta-asento vähentävät lihasten ja selkärangan kuormitusta.

Genetta-kengällä voi nousta pylvääseen, oli se sitten puuta, metallia, komposiittia tai sementtiä. Pylväs voi olla sähkölinjan varrella, rakennustyömaalla tai elävä puu keskellä metsää. Erimuotoiset pylväät – pyöreä, neliö, I-palkki tai muu profiili siltä väliltä – ovat Genettan avulla kiivettävissä. Genetta-kengät on suunniteltu ammattimaiseen käyttöön eritoten sähkölinja-asentajille, rakennustyöntekijöille, arboristeille ja tutkijoille.

VAHVUUDET

TURVALLISUUS

Genetta-kehitystyön ytimessä on turvallisuus. Vuosien työn ja testauksen aikana tärkeimpänä näkökulmana on aina ollut tavoite ehkäistä onnettomuuksia. Turvallisuus syntyy lukemattomista asioista, joista mahdollisimman monta on sisällytetty tämän kengän muotoiluun. Kengän rakenne on sellainen, ettei edes taaksepäin kaatuminen väistämättä johda putoamiseen.

TUOTTAVUUS

Turvallisuus lisää aina myös tuottavuutta. Lisäksi Genetta-kengän käytettävyys tekee työskentelystä pylväässä varmempaa ja kevyempää. Kenkien käyttö on helppo oppia ja niiden kuljettaminen mukana on helppoa.

ERGONOMIA

Genetta-kengän muotoilu tekee kiipeämisen ja tolpassa työskentelyn kevyemmäksi ja varmemmaksi. Kiipeäminen Genettalla muistuttaa hyvin paljon portaiden nousemista.

Genetta-kengissä on useita säätömahdollisuuksia, jotka tekevät niiden käytöstä varmempaa ja helpompaa.

KÄYTTÖ JA HUOLTO

Genetta-kenkiä voi käyttää nousemiseen eri levyisiin (maks. 600 mm) ja muotoisiin puu-, teräs-, betoni- ja komposiittitolppiin. Puihin kiivettäessä Genetta-kengän rakenne ei tee puun pintaan pistoja.

Genetta-kengät koostuvat korkealuokkaisista osista, jotka on helppo vaihtaa ilman työkaluja. Genetta-tuoteperhe tulee laajenemaan lähitulevaisuudessa.

GENETTA-NIMEN SYNTY

Nimi Genetta viittaa kissaeläimiin, sillä kengät ovat saaneet innoitusta genetti-kissojen erinomaisista kiipeilytaidoista ja erityisestä kyvystä seistä kahdella jalalla. Genetta-kiipeämiskengän pitävä ote ja luonteva työskentelyasento syntyvät kengän muotoilusta. Kuten kissat, löytää Genettakin kyntensä tarvittaessa, mutta piilottaa ne elävissä puissa tai metallitolpissa.