GENETTA

GET UP.

Genetta-pylväskengät yhdessä henkilösuojainten kanssa käytettynä on turvallinen ja tehokas tapa kiivetä pylväisiin ja eläviin puihin.

Monikäyttöinen, ergonominen, turvallinen

Genetta on uudenlainen pylväs- eli tolppakenkä, jolla pylvääseen kiipeäminen on helppoa ja ergonomista – jopa portaiden nousuun verrattavaa. Yhdellä kenkäparilla ja vaihdettavalla, säädettävällä kärkiosalla kiipeät kätevästi eri materiaalista valmistettuihin, erikokoisiin ja erimuotoisiin pylväisiin. Patentoitu takatuki antaa nilkalle tukea ja lisäturvaa työskentelyyn.

Kenelle?

Sähkölinja- ja tele­­asentajat

Liikenne­infra­työntekijät

Arboristit

Pelastus­työn­tekijät

Seikkailu­puistot

Ajankohtaista

Matin tarina

Kuka? Matti Pölönen Mitä tekee: Genetan keksijä, kehittäjä, viejä Matin kiinnostus kiipeämiskenkien kehittämiseen lähti omasta kiipeämiskokemuksesta. Kun hän työharjoittelussa kiipesi teleoperaattorien pylväisiin vanhoilla tolppakengillä, jotka eivät millään...

lue lisää

INSPIRAATION LÄHDE

Nimi Genetta viittaa kissaeläimiin, sillä nämä uuden ajan tolppakengät ovat saaneet innoitusta genetti-kissojen erinomaisista kiipeilytaidoista ja erityisestä kyvystä seistä kahdella jalalla. Genetta-kiipeämiskengän pitävä ote ja luonteva työskentelyasento syntyvät kengän muotoilusta. Kuten kissat, löytää Genettakin kyntensä tarvittaessa, mutta piilottaa ne elävissä puissa tai metallitolpissa.

Yhteystiedot

MATTI PÖLÖNEN
Toimitusjohtaja, perustaja
+358 44 023 4000
matti@genetta.fi

ARSI MUITTARI
Myyntijohtaja
+358 40 187 7747
arsi@genetta.fi

MIKA HURSKAINEN
Markkinointipäällikkö, osakas
+358 400 382 382
mika@genetta.fi

Genetta on saanut kehitysrahoitusta Euroopan unionin Horisontti 2020 tutkimuksen ja innovoinnin puiteohjelmasta avustussopimuksen nro 854975 mukaisesti.