MIKSI KÄYTTÄISIN GENETTA-KIIPEÄMISVARUSTEITA?

Koukut eivät mene ristiin, kun käyttäjän jalat ovat tasan. Tämä lisää turvallisuutta ja työergonomiaa

TURVALLINEN

Alunperin Genetan kehitystyö käynnistyi tavoitteesta lisätä ammatikseen kiipeävien työturvallisuutta ja ehkäistä onnettomuuksia – niin ettei töihin meno pelota. Turvallisuuden kannalta keskeisin ominaisuus on takatuki, joka yltää käyttäjän polven alapuolelle – ja joka pylväskengistä tai tolppakengistä on pitkään puuttunut. Näin ollen taaksepäin kaatuessa käyttäjän jalka ja nilkka on tuettu, eikä tilanne väistämättä johda loukkaantumiseen tai putoamiseen.

Genetan vaihtokoukut ja -kärjet kiinnittyvät tukevasti kuhunkin pylväsmateriaaliin ja kengän rakenne ja materiaalit on suunniteltu kestämään kovaa, päivittäistä ammattikäyttöä – niin, että tehdashuollettuna ja alkuperäisillä varaosilla myönnämme sille rajattoman käyttöiän.

ERGONOMINEN

Perinteisiin tolppakenkiin verrattuna Genetta-pylväskenkä on suunniteltu käyttäjän mukavuutta ajatellen. Genetta-kengän patentoitu takatuki antaa vakautta kiipeämiseen ja mahdollistaa tukevan, neutraalin seisonta-asennon pylväässä, mikä taas vähentää jalkojen ja selän kuormitusta ja antaa vapauden työskennellä ja nostaa tavaroita ergonomisemmin.

Kenkä on kevyt käyttää päivittäisessä työssä, mutta kuljetuksessa ehkä huomaat painon, joka muodostuu laadukkaista, kestävistä materiaaleista.

Pylväässä voi työskennellä luonnollisessa seisonta-asennossa

Metallitolppiin, kuten esimerkiksi liikennevaloihin kiipeäminen on helppoa Genetan vaihdettavien kumikärkien ansiosta.

TUOTTAVA JA TALOUDELLINEN

Genetta-kengillä kiipeäminen ja pylväässä seisominen on varmaa ja vakaata, jolloin energian voi suunnata itse työn tekemiseen. Myöskään pitkäkestoinen työskentely ei rasita kehoa kuten perinteisillä tolppakengillä pylväässä seistessä. Genetta lisää tuottavuutta huomattavasti pidentämällä työuria ja vähentämällä sairauspoissaoloja.

Yksi kenkäpari ja vaihdettavat kärjet sopivat kaikkiin kiipeämiskohteisiin, tulipa eteen mikä pylväsmateriaali tai muoto vain.

RAJATON KÄYTTÖIKÄ

Genetta on varma sijoitus työturvallisuuteen ja -hyvinvointiin. Vuosittaisen tarkastuksen ja tehdashuollon myötä Genetta-kiipeämiskengillä on RAJATON KÄYTTÖIKÄ..

Rajaton käyttöikä tarkoittaa käytännössä sitä, että kaikki kengän osat ovat tehdashuollossa vaihdettavissa. Genetan rungon käyttöikä on 10 vuotta ja muoviosien 3 vuotta, mutta alkuperäisillä Genetta-varaosilla käyttöikä jatkuu. Näin ollen kenkä ei muutu koskaan käyttökelvottomaksi, vaan on kestävä sijoitus.

Vertailun vuoksi esimerkiksi tietyillä perinteisillä tolppakengillä käyttöikä on 10 vuotta, jonka jälkeen tuote on poistettava käytöstä – olipa sitä käytetty jatkuvasti tai ei ollenkaan.

Kiivettäessä tulee aina käyttää lakien mukaisia henkilösuojaimia sekä muita tehtävän vaatimia turvavarusteita.

Kiinnostuitko?

Yhteystiedot

MATTI PÖLÖNEN
Toimitusjohtaja, perustaja
+358 44 023 4000
matti@genetta.fi

ARSI MUITTARI
Myyntijohtaja
+358 40 187 7747
arsi@genetta.fi

MIKA HURSKAINEN
Markkinointipäällikkö, osakas
+358 400 382 382
mika@genetta.fi

Genetta on saanut kehitysrahoitusta Euroopan unionin Horisontti 2020 tutkimuksen ja innovoinnin puiteohjelmasta avustussopimuksen nro 854975 mukaisesti.