Kenelle Genetta-pylväskengät on suunniteltu?

Sähkölinja- ja tele­asentajat

Liikenne­infra­työntekijät

Arboristit

Pelastus­työn­tekijät

Seikkailu­puistot

MONTA MATERIAALIA,
YKSI GENETTA

Elävä puu

Puupylväs

Betonipylväs

Metallipylväs

Komposiittipylväs

GENETTA – UUDEN SUKUPOLVEN PYLVÄS­KENKÄ AMMATTI­KÄYTÖSSÄ

Linja-asennus

Genetta antaa sähkö- ja teleasentajille lisäturvaa ja -mukavuutta työskennellä pylväissä yhtäjaksoisesti pitkiä aikoja. Perinteisiin tolppakenkiin verrattuna kenkä sopii helppokäyttöisyydellään myös vähemmän kiipeäville.

Liikennevalojen huoltotyöt

Metallipylväisiin kiipeäminen on helppoa Genetan vaihtokärjen avulla, eikä tilaa vieviä nosturiautoja tarvita ahtaisiin paikkoihin ruuhkauttamaan liikennettä. Akuutti vika saadaan korjattua nopeasti.

Pihapuiden poisto

Eläviin, suoriin puihin kiipeävät arboristit hyötyvät Genetan vakaasta työskentelyasennosta. Kun tehtävänä on vaikkapa hankalassa paikassa olevan pihapuun sahaaminen pätkiin latvasta käsin, mahdollistaa Genetta tukevan seisoma-asennon verrattuna perinteisiin kaatokiipeilykenkiin.

Pelastustyöntekijät

Pelastustyössä tärkeintä on keskittyä autettavaan henkilöön. Genetta antaa varmutta ja vakautta vaativassa kiipeämistilanteessa.

Seikkailupuistot

Genetta-kengillä kiipeämään oppii kuka tahansa, nopeasti ja helposti, joten ne sopivat erinomaisesti myös vapaa-ajan käyttöön.

Kiinnostuitko?

Yhteystiedot

MATTI PÖLÖNEN
Toimitusjohtaja, perustaja
+358 44 023 4000
matti@genetta.fi

ARSI MUITTARI
Myyntijohtaja
+358 40 187 7747
arsi@genetta.fi

MIKA HURSKAINEN
Markkinointipäällikkö, osakas
+358 400 382 382
mika@genetta.fi

Genetta on saanut kehitysrahoitusta Euroopan unionin Horisontti 2020 tutkimuksen ja innovoinnin puiteohjelmasta avustussopimuksen nro 854975 mukaisesti.