GENETTA

GET UP.

När de används tillsammans med personlig skyddsutrustning, är Genetta-stolpskor ett tryggt och effektivt sätt att klättra upp på stolpar och träd.

Mångsidig, egonomisk, trygg

Genetta är ett nytt slags stolpskor som gör det lätt och ergonomiskt att klättra stolpar – det är som att gå upp för trappan. Med hjälp av ett par skor med utbytbar och justerbar krok kan man klättra stolpar av olika storlekar och former tillverkade av varierande material. Det bakre stödet ger stöd åt vristen och ytterligare stöd för arbetet.

FÖR VEM?

Ellednings- och teleinstallatörer

Anställda inom trafikinfrastruktur

Arborister

Räddningsarbetare

Äventyrsparker

AKTUELLT

Mattis story

Wem? Matti Pölönen Vad gör han: uppfinnare, utvecklare och exportör av Genetta Mattis intresse för att utveckla klättringsskor utgick från hans eget intresse för klättrandet. Under sin praktikperiod måste han klättra upp i teleoperatörens stolpar med gamla...

läs mer

INSPIRATIONSKÄLLAN

Namnet Genetta har sin ursprung i genetter, kattliknande rovdjur, som är berömda för att de klättar bra och kan stå på två ben. Greppet på Genetta klättringssko och den naturliga arbetsställningen kommer från designen av skon. Som katter, hittar Genetta naglarna vid behov, men döljer dem i levande träd eller metallstolpar.

Kontaktuppgifter

MATTI PÖLÖNEN
Verkställande direktör, grundare
+358 44 023 4000
matti@genetta.fi

ARSI MUITTARI
Försäljningschef
+358 40 187 7747
arsi@genetta.fi

MIKA HURSKAINEN
Marknadsföring, delägare
+358 400 382 382
mika@genetta.fi

Genetta development has received funding from the European Union’s Horizon 2020 research and innovation programme under grant agreement No 854975.